Thursday, October 8, 2009

PERFECTION- INS'T IT ANNOYING?


Vorbeam deunazi cu o amica apropo de o chestie super banala, dar de care eu una ma bat zilnic..: fetele "ca scoase din cutie".Astea sunt fetele/femeile alea care, indiferent de momentul zilei -dimineata la trezire, la pranz dupa o alergatura zdravana pe la shopping/banci/munca etc) la brunch, la cina, noaptea tarziu, in cluburi (dupa 3 ore de dans continuu)- bai nene, nu stiu cum dreaq fac, dar arata impecabil din toate punctele de vedere: haine, machiaj,tinuta. Camasa alba ramane imaculata pe tot parcursul zilei, rochia (indiferent de gradul de sifonabilitate al materialului) ramane perfect calcata, dunga pantalonului e mereu trasata cu bolobocul, nu tu urma de ciorba/suc/cafea/ketchup,salata/ maioneza etc. in poala,nu mai vorbesc de scame ratacite, flocatei de animale sau praf pe pantofi (desi se plimba dezinvolte cate 3-4 km pe jos)...Sa mor daca stiu cum fac?!...Imi imaginez ca poarta in poseta tot felul de chestii gen mini-aspirator de scame, mini-fier de calcat, mini masina de spalat cu Ariel si balsam 2 in 1- ca evident miros mereu a proaspat-, mini shoe polisher(hm....acu imi dau seama de ce e moda cu gentoacele alea mari...).
Vorba lui Creanga : "nu stiu altii cum sunt..." da' eu una, sunt un fel de...,ei bine,...un fel de walking disaster. Machiajul impecabil cu care plec de acasa, e ca inexistent pe cand dau coltul strazii...pantofii, oricat i-as lustrui, dupa 2-300 m sunt plini de tot felul...(se intampla chiar daca merg cu masina)... Cand cobor din masina, inevitabil trebuie sa scutur o mare de flocatei si scame de pe haina/pantaloni/fusta... (asta daca nu se rup, descos in urma unei miscari mai...dure)-de sifonat e inutil sa mai vorbesc..;la fel de trasul firului la dres; marele meu noroc e ca nu iau micul dejun si incerc sa aman pranzul cat se poate..pentru ca inevitabil o sa imi pun meniul fix pe..."inaintasi"-evident daca am scapat de varsatul cafelei (Aci e dupa noroc...uneori o vars pe jos, nu pe mine). Inutil sa mai vorbesc despre eforturile pe care le fac atunci cand trebuie sa am o imagine perfecta -intalnire importanta-care se evapora in momentul in care afara sunt 35 de grade si pe strada e plin de praf...:in locul femeii calme, profi, cu aer de "I'm a tough business woman", cu nasul pe sus si gata sa incheie afacerea, ma trezesc ca sunt ca o nebuna uda fleasca de la caldura, cu praf pe nas si cu rimel all over...
WHY??? WHY??? Va rog mult ...Apel umanitar serios...daca e pe-aci vreuna din "fetele ca scoase din cutie", pe care eu una le ador, va rog ziceti-mi si mie...CUM MAMA NAIBII FACETI? "PUP!" (parca asa se zice...nu?)

Monday, October 5, 2009

FUCK HER GENTLY!?


Tenacious D has got a point!Or...?
Adica...noi, "les femmes", adoram UNEORI sa fim iubite, dezmierdate, sarutate din cap pana in picioare, linse, centimetru cu centimetru, atinse, mangaiate, cu tandrete si romantism...acoperite de petale de trandafiri, plimbate prin paduri si pesteri misterioase, surprinse cu gesturi neasteptate.. Nu stiu voi,...restul fetelor, dar mie mi se intampla RAR de tot, sa vreau asta...De cele mai multe ori, vreau doar sex! Contopire sfasietoare, pasionala, nebuna, necontrolata si... a, da: NEPROGRAMATA! Nu exista nimic mai acid pentru o relatie fizica decat predictibilitatea, programarea, promisiunea, incadrarea in "agenda", obligativitatea. Eu ma consider, multam' mostenirii ereditare de pe o parte (va las sa ghiciti care), o persoana extrem de senzuala, sexuala, erotica si pasionala. Si orice s-ar zice in genere despre unguri, stiu ca unguroaicele sunt privite cu mult mai multa...indulgenta, mai ales de catre sexul..tare (discutabil). Si a dreaq' sa fiu, daca nu sunt mandra de originile mele maghiare.. Din cate stiu, sunt sigura ca gatesc bine.Dar sunt muuuult mai sigura ca posed inca una din calitatile alea speciale care le-au facut celebre pe unguroaice :D (era vorba tinutul barbatului sub papuc...ce credeati :))?? ).
Anyhu...,revenind: Ma gandeam sa fac 2 topuri 5 paralele....TOP 5 WOMEN (FUCKING) WISHES si TOP5 GUYS(FUCKING) WISHES . Astea or sa fie in principiu viziunea mea proprie despre ce si cum isi doreste fiecare dintre categorii.. Nu generalizez, doar prezint o opinie proprie si as fii taaaaaaaaare curioasa sa vad ce cred si altii. So here we go:
TOP 5 WOMEN (FUCKING) WISHES:
1. SEX in natura: Desi ne tragem pe cur de multe ori si ne dam super mironosite, cred ca e absolut fascinant pentru o femeie sa intre noaptea in.... adancurile unei paduri,pe capota unei masini, pe malul unui lac -asa pe la apus- pe fascinanta plaja ( si nu, daca esti destept si duci macar un prosop cu tine, n-o sa va intre niciunuia nisip in cur :) ), intr-o poienita, pe o creasta golasa de munte, pe un maldar de muschi care bietii sunt acolo nu doar ca sa arate nordul, sub o cascada fascinanta, pe furis intr-o pestera doar pe jumate descoperita, in fanul proaspat cosit din pod...
2. SEX in lift: Nu stiu voi, dar mie, de fiecare data cand m-am regasit intr-un lift cu cate un "frumusel obraznic", d-ala de iti vine sa il calaresti fara drept de apel, fara macar sa stii cum il cheama, mereu ma gandesc ce ar iesi daca as apasa butonul ala de STOP???? Si sigur nu l-as opri pentru o discutie despre vreme....
3.SEX oriunde in casa, in afara de pat: pe masa, pe bar, in dus, pe masina de spalat, pe covor (evident metoda care lasa cele mai evidente urme ale unei nopti focoase...), pe fotolii, pe dulap, in dulap, pe pereti...pe calorifer...(astept detalii picante, propuneri noi- promit ca incerc!)
4.SEX interzis: asta e o categorie foooaaaarte larga... Aci intra la greu sexul..." cu audienta...": in balcon, la o ora fooooarte tarzie (mai nou cu riscul de a fi surprins de camerele de luat vederi private, ale vecinilor...deh, pe riscul fiecaruia), sexul in deplasare pe care il care ofera turismul sexual (e super excitant sa te trezesti dimineata intr-un complex de 5 stelute, hotel, pensiune si sa vezi personalul zambind , in mod firesc: TIE-condescendent- (daaaaaaang woman !(barbatii) si respectiv "was it for real?" (femeile")-...respectiv LUI( nu de alta dar el te face sa tipi de placere...)-sub forma : "bine fraaaaaaaaaaate!!!you nailed that ass!!!"(barbati& femei)-. E misto sa iti faci de cap in piscina / sauna (versiunea 2 nerecomandata pentru cardiace-eu una eram cat pe ce sa fac atac de cord, cred...) hotelului, daca poti, sau vrei, mai si inchizi usa; ai abur de mister,ai muzica, ai atmosfera,ai ilicit, ai lumini difuze, cascade artificiale,...! cu adevarat fabulos! (esti in loc public dar iti asiguri oarecum intimitatea :D + aburul, umezeala,pericolul,tabu-ul...)
5.SEX la birou. Mereu mi-am imaginat cum ar fi..., sa imi imbrac cea mai sexy lenjerie, cu sutien voalat si margini de dantela, cu jartiere, si cu dresuri fine, fara nici un fel de chilotei, acoperita doar de o tunica neagra, de piele, cu guler rusesc (any psychologists arround?-please analyze that) si sa navalesc infuriata in biroul LUI, sa ichid orice cale de acces/comunicare (telefoane,pagere,twittwere si alte asemenea) si in 10 minute sa-l fac sa imi urle numele si sa uite unde e,in ce zi si cine e macar pentru 30 sec...ca doar nu putem avea asteptari mai mari-si...oricum...:D pariu ca nu e foarte greu- the little guy always wins!)
Partea a 2-a TOP5 GUYS(FUCKING) WISHES
1.Blow job- anywhere, anytime
2.SEX cu ei insisi-anywhere, anytime
3.SEX
4._
5._

Don't judge! REPLY!

Sunday, October 4, 2009

EXPOSED: 10 MYTHS ABOUT TABU

This summary is not available. Please click here to view the post.