Saturday, September 12, 2009

SUNT SAU NU BI-...? SAU ...100%...? (1)


Epuizata psihic de eternul asalt al barbatilor dupa pasarici noi, umede si provocatoare, am decis la un moment dat ca e cazul sa vizitez si...cealalta tabara...Nu ma intelegeti gresit, nu m-am privit niciodata ca o potentiala super-gay dedicata, cu perspectiva unei relatii long term, respectiv a unei casatorii+ adoptii/fertilizare in vitro, etc. Nicidecum. Cu toate astea, recunosc ca am avut mereu curiozitatea unei experiente, fantezii, sau spuneti-i cum vreti voi... cu o femeie. Si sincer...daca stati bine sa va ganditi, voi fetele... adica,...nu v-a tentat niciodata ideea, nu v-ati simiti atrase de tabu?..., sau nu v-ati excitat teribil la o scena lesbi dintr-un film? Adica fiecare( sau marea majoritate dintre noi) are ca reper saruturile "de proba" din liceu- (hai,care recunoasteti?) -cand realizezi ce diferite pot fi buzele unei femei, cat de moi si primitoare si dornice de senzatii noi pot fi,renuntand insa rapid la orice gand de genul, pe considerente morale ori religioase..(?)
In principiu m-as fi oprit acolo,la stadiul de fantezie, daca nu as fi avut o re-intalnire oarecum bizara cu primul meu iubit, din adolescenta (cred ca prieten ar fi un termen mai potrivit ,ptr ca aveam vreo 15 anisori pe-atunci si eram o virgina ortodoxa mult prea bine educata...). Ei bine, tipul asta, adorabil prin definitie, delicios de inalt de la natura,inzestrat cu o serie de calitati unice...(sotul-pefect-pe-care-l-am-pierdut-ca-am-fost-o-idioata-fara-asemanare), mi-a spus ceva de genul: " Vreau sa fac toate nebuniile care imi trec prin cap,in asa fel incat sa nu am regrete atunci cand am sa ma casatoresc"... Atunci mi s-a parut o ..scuza stupida, dar am ajuns la concluzia ca in realitate omul avea dreptate...
Anyhu...revenind, am ajuns la fantezia si dorinta de a fi cu o femeie, macar o data..Cum stii...cu cine sa incerci, cu cine ai sanse sa mergi pana la capat? cum o abordezi? cum o dezbraci? cum ii propui? cum ajungi...acolo? si cel mai important..ce ii zici a doua zi dupa (asta daca ai reusit sa treci prin etapele celelalte)..?Probabil asta e genul de intrebari pe care si le pun barbatii nesiguri,cu putza mica sau contabilii( no ofeense guys)...Trist...insa solutia a venit spontan... o seara nebuna, muzica buna (in principiu r& b...?!)senzuala, incitanta...doua sticle de vin alb, doua shot-uri de tequilla ( ca sa ia orice urma de inhibitie) si extraordinar de mult tupeu...

Friday, September 11, 2009

IN BED: HUSH ,HUSH, OR GET LOUD?


Cand vine vorba de zgomotele pe care le facem in pat, parerile sunt impartite. Si nu ma refer la sforait/mormait/ras/plans etc, din timpul somnului, ci la zgomotele...din timpul actului suprem de pasiune si nebunie animalica (evident exagerez:D)..., pentru cine nu s-a prins inca...din timpul sexului.
Nu stiu voi fetele cum sunteti, dar eu ador pur si simplu sa aud un barbat gemand, in special in momentul de maxima intensitate. De fapt, am un mic obicei,care in timp a devenit aproape reflex: cand cunosc un barbat care ma atrage , incerc sa mi-l imaginez cam cum s-ar manifesta in momentul "ala".(da....si noi facem ocazional chestii de genul...)De-asta mi se intampla (tot mai) frecvent sa ma trezesc ca ma hlizesc ca o tampita sau sa raman cu privirea pierduta asupra unuia sau a altuia.Nu sunt eu tocmai experta certificata, cu experiente milenare in domeniu, dar pot zice ca am avut si eu partea mea de barbati...i-as numi... fascinanti din punctul asta de vedere. La fel cum fiecare dintre noi doamnele ne manifestam diferit (i,i!, uh-uuuuuuuuuh, aaaahhhhhhhh , ohhhhhh da,da etc...) la fel si ei au... farmecul lor aparte. ca sa intelegeti despre ce vorbesc, o sa va dau cateva categorii, pe care le-am identificat eu. Daca voi stiti altele, astept cu mare interes detalii :D
Par exemple:
1.Timidul (frustratul) care e de regula genul tacut, care de-abia respira (?) , nu care cumva sa te deranjeze in vreun fel (????!!!),..care strange din dinti si e foaaaaaarte hush, hush atat in timpul cat si la finalul..., incat uneori ajungi chiar sa te intrebi pe parcurs daca ai scos fierul de calcat din priza ori cand e ultima data cand ai dus masina la spalat...etc. : nivel de excitatie -10 !!! adica NOOOT!
2. sau genul care face ma calca pe nervi si care cred ca in realitate e o muiere captiva in corp de barbat, si care am impresia ca ma concura pe tot parcursul...experientei (eu sunt o "screamer" de felul meu si chiar nu e deloc palpitant sa nu te mai auzi pe tine...)- ma face sa imi pierd concentrarea si sa ii lipesc iritata perna de fata ;
3. Idealul: oarecum tacut, care iti sopteste excita(n)t cateva cuvinte "murdarele" , cand te astepti mai putin, si isi da drumul cu un singur geamat intens, prelung, extatic- un singur caz- si pot marturisi cu mana pe inima ca respectivul a scos tot ce era mai bun din mine la capitolul asta..
4....Originalul , tipul funny, care va scoate cand ti-e lumea mai draga un singur cuvant de regula, ori un singur zgomot,...la care cu siguranta nu te astepti sub nici o forma fix in secunda aia si care te face sa uiti ce faceai in realitate si sa te umfle un ras isteric (fara a fi vorba de mistouri sau deradere--pur si simplu e adorabil de ...ridicol).
Si finalmente,
5.Perversul, care ...are si el farmecul lui, dar uneori exagereaza, lasandu-se cam prea...dus de val-cred ca uita si el cam ce face si cu cine....e asa un fel de hate it but not quite (?!)
Sunt sigura ca mai sunt si alte tipuri si ssunt f curioasa sa aflu si de la altele/altii despre experiente assemanatoare.Totusi...diversitatea e fascinanta, nu credeti?

Thursday, September 10, 2009

I HATE WEDDINGS


Mda..suna cam a texte de fata batrana, cum ar zice un amic de-al meu...(probabil putin ofticat pentru ca refuz cu incapatanare de vreun an de zile sa...bem un vin impreuna;)...O fii...Eu stiu>? Poate sunt eu prea infatuata si nu imi dau seama..Vorba aia, am 30 ani,stau singura- macar nu cu parintii, in apartamentul meu foarte chic ,dragut, amenajat cu gust si foarte practic, pentru oameni asa...ca mine,... single, fac ce vreau, cand vreau, ma uit la filme porno dimineata daca am chef, dau muzica la maxim in miezul zilei (nu de alta dar ma acopera zgomotul alora care: claxoneaza isteric, taie gresie/fainata/lemn-deci se construieste inca, deci nu e criza-...non-fucking stop si al dulailor-lor isterici si ultra-latratori din zona...) , ma uit la filme cu surround-ul la maxim, doar ca sa contrazic super-campania economico-politico-masonico-sociala cu "Romania va creste prin bun simt si responsabilitate", ma masturbez/fac sex (de-a dreptul) cand am chef-recunosc ca uneori o fac doar ca sa o disper pe gagica nefututa care locuieste in apartamentul de dedesubt :) )
Revenind - ca am observat ca tind sa devin de-a dreptul sclava a detaliilor-am de mers la o nunta sambata asta... Super fitze, super bastani...eu praf cu banii...Oare merge daca pun o poza (cu mine hlizita, tinand banii-fro 500 euro, asa de pitzi, ca deh...de impresie macar...)la masa, dupa care sa ma furisez la final.... asa pentru o tzuca mica la miri, cu eterna urare "Casa de piatra!?"
Ufff!!( Sunt deseori,futere de femeie si ma urasc!) Mor incet...desi rochiile mele de seara au fost miraculos salvate de scorpia mica de matza-mea,- fara sa reuseasca insa sa scape de inevitabilii... flocatei magnetic atasati-, ma gandesc , as usual,...ce dreaq sa iau pe mine???? Ultimele mele rochii "de nunta" le-am achizitionat in perioada mea de "gogoasa", "bulina", "big boned wrestler...", ziceti-i cum vreti...Acu..in sfarsit, am re-ajuns aproape de silueta mea adolescentina, evident cu efectele inevitabile si ireversibile ale gravitatiei incluse, (but still- as zice ca inca mai am acel...je ne sais quoi, care m-a facut mereu atragatoare zic eu..ori.."futabila" cum m-a facut un tovaras..(nu comunist) dar ne...-"casatoribila"(?) pentru barbati...Candva,(adica acu vreo 5 ani macar)m-as fi simtit flatata, insa acum, cand vorba aia, imi sta si mie gandul sa ma "asez"la casa mea (daca intra si ceva love making de calitate, ma declar multumita-fara a include prezenta ceremonie descrisa....). Aci banui ca daca vreunul dintre voi a vazut descrierea blogului, o sa zica .., e bine... ca sunt schizofrenica...aspir la insasi... fobia mea..a dreaq paradox!
Anyhu...!Ce urasc la nuntile romanesti? Lasand la o parte extra-sforaitoarea ceremonie religioasa in care de regula se repeta de tz-ashpe mii de ori aceeasi chestie,(care suna a bla bla bla........ constant si pe care de regula, mirii, daca intr-adevar o asculta, o uita in max juma de ora, pentru ca trebuie sa isi aminteasca pasii de vals..);In principiu faptul ca e falsa/plictisitoare/obositoare de la cap la coada si ca si-a pierdut sensul initial);... pornind de la rochia alba de mireasa (simbol initial al virginitatii,puritatii-care in sec asta e la fel de greu de gasit ca papadiile in plina iarna)....dansul idiot/obligatoriu/stingher (inca n-am vazut un cuplu absolut natural)prin care "tinerii insuratei" (vorba vine, nu de lata dar...am fost la nunti de sot/sotie- care mai avea si mai sus amintita rochie alba- de 42 ea si la vreo 50-el...)isi fac "prezentarea", la muzica idioata, mereu aceeasi (nu zic ca muzica din anii 80 nu era misto...dar totusi, ce-i prea mult...) , la momentul de maxima imbecilitate, al "intrarii fripturii" (de ce mama dreaq as aplauda o bucata de vita/porc in sos?????) respectiv traditionalele si deosebit de ingenioasele traditii 100% romanesti (furatul miresei-teatru,furatul papucului-stupid, respectiv nou-introdusul dans pe masa al miresei (... pe nu mai putin celebra "si cu tupeu nevasta!!!!de altffel o piesa de mult bun gust si finete,..."in aplauzele tuturor), mireasa care biata oricum e epuizata dupa facutul turului meselor/pupatul strainilor/zambitul a la Miss American Miss/facut de small talk cu toti invitatii cunoscuti sau ne-,dansul cu nelipsitul suflet al petrecerii care la un moment,dat, supra imbuibat de vreo 5 feluri de alcool ajunge inevitabil pe jos...
Stiu ca exista si rare exceptii, care fac din eveniment o expozitie si o explozie de bun gust,rafinament,eleganta si decenta..(poate putin snobism, care oricum e mult mai acceptabil decat troglodismul autohton care chiar nu are nimic din puritatea traditiei ci e un veritabil display de "cultura actuala"; insa acele cazuri sunt momentan atat de rare incat intra mai degraba la excentricitati, in peisajul petrecerilor.
Momentul maxim de umilire si dispret, care pana la urma poate argumenteaza opinia amicului amintit la inceput, e aruncarea buchetului. NU vreau sa ma amestec printre urate/fetite pana in 10 ani/doar ca sa prind "simbolul" si "semnul" unei viitoare fericiri depline...!!!!!! al unei minciunele decorata in matasuri si sampanie... Dar stiti de ce?
1. Nu exista-!-e o teorie simpatica apropo de soul mate: e suficient ca doi sa o dea in bara,si sa "fure" sufletul pereche al altuia, ca tot sistemul se duce naibii...
2. Sunt foarte competitiva si mi-e groaza sa nu le plesnesc pe alea mici cand sarim sa prindem buchetul =))=)) si finalmente
3. Nu e nimic mai sadic decat sa fii judecat de opinia publica, de fapt sa te supui voluntar la aceasta judecata...(de regula din partea sotiilor pe deplin realizate social,financiar,religios,matern etc sub forma :" dar totusi...e o fata frumoasa, desteapta, energica...si totusi..de ce nu isi gaseste un barbat? (poate va zic mai incolo secretul:) )
Va zic eu de ce! pentru ca toti aia de mai sus sunt fie luati, fie obsedati de cariera, fie afemeiati, fie gay...

cica urasc nuntile...a dreaq...sau nu?
Nu intelegeti gresit:...pana la urma n-am nimic impotriva ideii de dragoste, pur si simplu detest terfelirea in numele iubirii, a unui eveniment care ar putea fi atat de mult mai...elegant si memorabil
Daca e sa ma marit...sper sa o fac cu genunchii in mare si cu doi dintre cei mai buni prieteni ca martori,.si sa petrec o luna de miere cu adevarat, o luna intreaga, de iubire, inot in pielea goala- si zi si noapte- si scufundari si facut de dragoste in locuri salbatice si explorat de paduri dese si imbratisari calde la apus de soare tropical...

SAU NUUUUUUUU!!!
EH! LA DREAQ! CHIAR M-AS MARITA DOAR PENTRU BANI SI LUNA DE MIERE:) ! SURPRISED?

Tuesday, September 8, 2009

THINK FAST!


Uneori ma intreb daca m-am nascut sociopata. Nu am simtit nevoia niciodata sa fac rau nimanui, insa mai nou, imi vine sa opresc masina in mijlocul drumului, sa-mi scot bata de baseball- cadou de la un fost iubit basarabean..adorabil de felul lui-, si sa sparg farurile imbecilului si cretinului din spatele meu care nu inceteaza sa claxoneze ca un idiot, desi semaforul a schimbat culoarea acu 10 secunde ori a si mai incredibil de cretinei pitipoance infatuate din fata mea, care isi retuseaza machiajul cu o naivitate induiosatoare (NOOOOOOOOOT!!)ca si cum i se pare cel mai grozav loc din lume ca sa faca asta! Pana acu vreun an, totul era la nivel ipotetic, asa...ca o fantezie neimplinita...dar acum mi se intampla tot mai des sa am senzatia asta.Am realizat ca toti oamenii din jur, prieteni au ba, au inceput sa aiba reactii tampite...o fi din cauza crizei? a schimbarii iminente a polilor Terrei???- (discutii interesante pentru cei interesati http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_28812/.html)
Sunt oameni pe care ii stiu demult care au devenit iritati, frustrati, insomniaci, ridicol de agitati, imposibil de inteles...Eu, om pasnic, preocupat de cacaturile si grijile cotidiene, nu mi-am pus vreodata problema ca as putea ajunge in momentul de indiferenta maxima, o persoana careia sa i se falfaie efectiv de orice frectie cotidiana, de bancile infecte care te jefuiesc in realitate in baza proprie-i prostii(stiati ca bancile prin dobanzi, ajung in timp sa recupereze aproape dublul sumei imprmutate?)..sincer, m-as apuca sa jefuiesc efectiv una, dar mi-am dat seama ca probabil n-as rezolva nimic...bancile sunt probabil momentan cam in aceeasi situatie ca si mine...
Sincer, mi-as dori la nebunie sa vina un meteorit gigant, care sa topeasca toate scursurile pamantului. De la noi, fiecare, micii "pacatosi" care gasesc artificii legislative care sa ne scuteasca de micile probleme de care ne batem constant(desi statul reuseste mereu, cumva sa-ti gaseasca maruntisul de sub saltea), pana la oligarhii alesi sau "numiti" care fac ce fac si scapa mereu cu fata curata, basca mai ajung si....acolo in randul intai, unde sunt aclamati si ridicati in slavi de unii asemenea lor. Intrebarea e...totusi...care-s scursurile? (ma consider fara dubiu una dintre multele- nu de alta da' eu una nu-mi platesc amenzile), sau ce, sau cine reprezinta in realitate "antisocialul","nepotrivitul"," abjectul","agitatorul"...? O fi fata aia cu revolutia morala de pe facebook? http://www.facebook.com/group.php?gid=200614625390 (surprinzator, unii chiar i-au gasit nod in papura) Poate fi oricare din noi.Abia astept...Ma mir ca ne mai rabda pamantul si nu ne-a inghitit deja... Oricum ne indreptam incet si sigur... spre un final la fel de glorios (a.k.a.dezastruos) ca dinozaurii (sper..cel putin) .
Mi-e jena sa fac parte din natia asta de rahat, care nu reuseste sa promoveze (in era marketingului si a pr-ului)atatia oameni care chiar ar avea ceva de zis ori de facut! In schimb, preferam sa clipocim in mal, in marea de nulitati care ies in fata si urla in gura mare cat sunt de grozavi, ne mandrim cu "alesii" cu cazier penal si nivel al culturii la genunchiul broastei,care sfideaza orice urma a bunului simt si a principiilor diplomatice, ba mai mult,reusesc printr-un soi de show grotesc sa arunce praf in ochii publicului larg si sa distraga atentia de la ceea ce e evident si important, prin scalambaieli si scandaluri publice...Avem reprezentanti in Parlamentul European care dincolo de a nu fi apti de a emite O FRAZA COERENTA in limba lor materna, promit (facand apel si la slabiciunea romanului pentru Divinitate)reprezentarea Romaniei cu demnitate, asta pe langa obisnuitele si de altfel "umanele" lor reprezentatii... Avem furturi legale pe prima pagina, mafie ce ar face de rusine celebrele familii siciliene, avem trafic de carne vie temut in toata lumea, violente si cruzime in prime-time, politie corupta, interlopi mana in mana cu marii mahari, nepotism de la cel mai mic la cel mai mare, misoginism si hartuire in direct,analfabeti si corupti la conducerea institutiilor de frunte ale statului, ne lipseste complet respectul pentru vechile valori, pentru cultura si studiu,pentru dascali si medici, exportam inteligenta si profesionalismul fara pic de regret,suntem demagogi si infatuati si incet,incet ajungem sa pierdem sau sa ingropam de-a dreptul tot ceea ce a reprezentat vreodata identitatea poporului din care am ajuns sa ne fie rusine ca facem parte.
Un model fantastic de elocvent pentru ceea ce am ajuns noi romanii in prezent si care dupa mine ar putea fi transformat chiar in simbol national, e ciobanasul - erou principal al baladei "Miorita"... Cam cat de tampit trebuie sa fie ca sa:
1. Asculte de o oaie, care oricat de simpatica e ea ,asa laie,bucalaie..e totusi la urma urmei...o oaie, intruchiparea spiritului.."de turma" si care biata,chiar super-inteleapta si povestelnica, cum o stim cu totii, oricum e nemancata de ceva timp,... deci are toate sansele sa delireze din pricina inanitiei...
2. SE RESEMNEZE IN FATA DESTINULUI (cea mai mare tampenie educationala, asa cum a fost ea interpretata de profi/critici/manuale...)-la urma urmei, ideea personalitatii si individualitatii nu ar trebui sa fie spiritul rebel, investigativ, nesupunerea in fata rigorilor nejustificate si ridicole, lupta si efortul de a nu renunta pur si simplu ca un animal pe care legea junglei il obliga sa-si asume destinul? ! -scoala n-ar trebui sa te invete sa fii un spartan gata de sacrificiu moral si intelectual, o oaza de intelepciune si un spirit vizionar pentru generatiile viitoare... (bla, bla...??!)-si nu un pussy care zice.."deh...asta e!.."????

A, da si in concluzie, vorba lu' Badea: EU NU MA DUC LA VOT!..acel vot "democratic", la care suntem incurajati de atatia ani sa participam pentru ca altfel dam dovada de lipsa de spirit civic!Iote p..a! In spiritul nu mai putin celebrului:..."da' eu cu cine votez?", ma declar blocata si absolut incapabila de a avea o optiune. Pana acum am avut cu totii dreptul de a alege raul cel mai mic...Insa acum am ajuns si in lipsa acestei posibilitatii. Suntem completamente si indubitabil "in aer".
Vivat patriae!

Monday, September 7, 2009

SUNT SAU NU BI-...? SAU ...100%...?(2)


Hm...cam cat tupeu,/ambitie/siguranta de sine iti trebuie ca si femeie sa abordezi direct o alta femeie?
Va zic eu...cum fu la mine...Nemasurat. Mai ales daca ai fost "straight" toata viata ta pana atunci. E posibil sa ...schimbi echipa pe parcurs? Genul asta de intrebari imi goneau prin minte cand mi-am pus prima data problema. Eram intr-un club, intr-o seara oarecare, cu o prietena...e,..nu tocmai oarecare..Am dansat..., ne-am atins, ne-am chiar "pupat" asa la misto (vorba vine, pentru ca eu eram teribil de... sa zicem agitata) Intr-un final, i-am propus sa dormim la mine...oricum era weekend. Mi s-a parut putin mai..plina de energie ca de obicei, dar credeam ca era doar efectul muzicii; acum daca ma gandesc, imi place sa cred ca era putin si din efectul meu :)
Oricum...am stiut...din secunda in care am intrat in casa si i-am vazut ochii scaparand de dorinta, ca azi va fi momentul "x"; pur si simplu am simtit, chiar daca aveam impresia ca nu sunt eu acolo, zicand si facand toate alea, ce nu imi stateau defel in fire. Asa ca am intrebat-o direct dar asa...ca o discutie intre fete: "ai mai fost vreodata cu o femeie?"..ea timida:"nu.."(dar eram convinsa ca astepta si isi dorea ceea ce urma) asa ca , am pus intrebarea fireasca : "vrei sa afli cum e?" A ezitat putin...dar nu i-am mai asteptat raspunsul. Am sarutat-o exact asa cum imi imaginasem pana atunci ca as saruta o femeie (si cum probabil mi-as fi dorit daca rolurile ar fi fost inversate): pasional, usor, umed,senzual;am muscat-o usor de buze, i-am strans fesele incordate in palme (si probabil de eram barbat si-aveam cu ce..., o cocotam in secunda aia pe bar) ..deja renuntase la orice argument rational care ar fi putut-o retine...A reactionat imediat...am simtit-o umeda, salbatica, dornica si infierbantata...Probabil avea si ea aceeasi fantezie ne-implinita inca...In secunda in care am vazut-o goala in patul meu, cu sanii mici, obraznici, si intariti si talia arcuita, cu parul castaniu si carliontat ravasit pe perna, cu coapsele desfacute si incordate intr-o asteptare surda,........am facut ceea ce era si firesc: tot posibilul sa ii ofer placerea dupa care tanjea, incet, mai tare, mai direct...facandu-mi loc cu limba acolo unde stiam ca orice femeie care se cunoaste pe sine, isi doreste sa fie atinsa, mangaiata, atatata, tachinata, cucerita...pentru ca in final sa-i simt tremurul pe care il vanam la urma urmei toate....(indiferent de circumstante) impreuna cu un geamat care pierduse intre timp orice nuanta de rusine.
....Cu toate ca intreaga seara a fost o explozie de trairi si senzatii si dorinte noi,implinirea unei fantezii alimentata in timp de povesti, filme ori imagini si in ciuda orgasmului cu siguranta diferit care m-a invaluit intr-un final, am simtit brusc si dureros de intens, nevoia prezentei si implicarii unui...barbat (:D) care nu, nu putea fi suplinita de nici un fel de jucarie erotico-perversa... Atunci am si realizat probabil ca, desi femeia in sine e un artefact, o opera de arta ce merita atentie in cel mai mic detaliu si poate fi redescoperita in feluri si feluri,care poate fi intruchparea naivitatii sau a frivolitaii extreme ( trebuie doar sa ai rabdarea sa ii recunosti dorintele si sa anticipezi momentul potrivit pentru a te plia pe dorintele ei )si ca probabil, daca m-as dedica , as reusi sa le dau clasa multor barbati, mereu va ramane cineva dornic de experienta...clasica...eu insami.

Asa ca stau sa ma intreb: as putea descrie, detalia ,explora,femeia ,experientele si dorintele ei si potentialul ei fantastic in tot ce tine de imaginatie si voluptate mai bine decat ar face-o poate multi.. masculi, indiferent de experienta ori varsta lor. Si in concluzie nu pot sa nu-mi pun unele intrebari...: O fi din cauza ca sunt femeie si am o inclinatie deosebita spre fictiune? Sunt sincer si irefutabil atrasa de ambele sexe? ....sau sunt de-a dreptul gay dar nu-mi dau seama?
Poate ma lamuriti voi.

P.S. Sunt mare fan al sexului...tare!! (si la propriu si la figurat). Promit ca va lamuresc intr-un post viitor :). Dar asta nu inseamna ca experienta mea s-a terminat sec. Am tinut-o in brate toata noaptea, am luat chiar micul dejun impreuna... A fost putin ciudat pe moment, dar acum...am ramas bune prietene.Fara beneficii suplimentare :)

Sunday, September 6, 2009

ADIO, DAR RAMAI CU MINE! (2)




Asa! Revenind,...la subiect...( ca m-am turat ca un motor cu 12 valve), s-a intamplat frecvent ca pentru unul din motivele de mai sus sa-i zic unuia ori altuia:“ La revedere!ori si mai concludent,...“succesuri" maxime!” Asta cam pentru o saptamana, presarata cu stari demne de o schizofrenica certificata... ( de care musai sa recunosc, n-am fost niciodata mandra...) :
- ziua 1 - INFATUAREA: furie, asistata de manifestari gen trantit,spart chestii din jur (peferabil de la el sau chiar ale lui) +monoloage si intrebari retorice-“magaru dreaq...pai ce crezi tu ca sunt eu, ma?”;
- ziua 2 - DUBIUL SI DEZBATEREA: discutii interminabile cu mama/prietena cea mai buna/sora –“pai normal, era cazul sa-i dau papucii...era degeaba.;
- ziua 3 - AUTO-LAMURIREA: “am facut ce trebuie, merit ceva mai bun, eu sunt femela absoluta, el masculul lipaitor de langa mine. Nu-mi ajunge nici la dejtu’ mic”;
- ziua 4 – FRUSTRAREA: “hm... ce naiba...au trecut 3 zile, totusi... nu suna??? oare sa-l sun eu?” + plansete;
- ziua 5 - AUTOFLAGELAREA, DEZNADEJDEA, FRICA...:.”da sunt o proasta...ne era asa bine impreuna... de ce a trebuit sa zic aia???Oare l-am jignit iremediabil? Daca si-a gasit pe alta deja?”,+ repeat ziua 1,2,3 si 4 si inevitabil concluzia: sigur l-am pierdut, nu mai e cale de intoarcere..”;
- ziua 6 - :RESEMNAREA: “asta e...o sa gasesc pe altul, sunt o femeie fantastica. Eh, a fost doar o tavaleala ...chiar daca grozava...(divagatii-1)...si am si eu defectele mele dar...(divagatii-2)....Dar esentialul e ca ...sunt o femeie data dreaq...; ies eu bine pana la urma, o sa vada el ce-a pierdut....! Bou’, magaru',misoginul si nerecunoscatoru' dreaq!...(divagatii de seara)...
Ziua 7 – SUNA EL : “vrei sa ne vedem? Sa discutam? “ Firesc, reactia mentala: “Uraaaaaaaaaaa! Ma iubeste!!!!!!! Puiul meu, iubirea mea...! Te iubesc, te ador!!! Iubesc sa te iubesc! CE ROZ E VIATA!!!!”

P.S...Cica femeia nu e nebuna....

ADIO, DAR RAMAI CU MINE! (1)



Partea 1
Cam de cate ori ai avut...tu, colega de supliciu,.. asa... de la maturizare, pornirea aia a dreaq de coplesitoare de-ai trage idiotului un sut in fundul lui perfect bombat si a-celulitic si de-a-l trimite spre campii mai verzi? Ia zi? O data la doua luni? O data la juma’ de an? O data pe an?

Pe mine ma apuca asa...cam de 2 ori pe an. Indiferent...cat de.... absolut echilibrata ar fi o relatie, indiferent de natura, etica ori durata ei, m-apuca uneori un amoc si o isterie pe care n-o pot lega de nici o explicatie stiintifica. Nu e PMS-ul, nu e faza X a lunii ori vreo conjunctura dubioasa a planetelor. Pur si simplu ma apuca. De vina? EL, of course! Tipul ala ce stie sa iti citeasca gandurile, te simte cand ai accese de perversiuni reprimate, stie cand vrei sa ti-o "tragi" salbatic in balcon la miezul noptii,cu risc maxim de-a fi vazut de vecinii curiosi(eterna fantezie feminina), sau stie exact cand anume, te-abandonezi pasiunii si iti doresti (dar nu te exprimi) ca in momentul "x" sa te traga de par in maniera neanderthaliana si sa te calareasca asemenea unui barbar ori viking, la fel cum simte, in mod paradoxal, momentele in care iti doresti, mai mult decat orice, sa fii atinsa incet si tandru ,sa fii adorata, sarutata si dezmierdata din cap pana in picioare, e acela care intelege, fara sa trebuiasca sa ii explici in cuvinte, ca vrei sa scapi de cearsafurile atat de familiare, plictisitoare si supra-solicitate... in favoarea frunzelor si-a ierbii crude ,cu roua inca atarnand pe varfuri,sau a fanului proaspat cosit care miroase atat de ...indecent de natural...(variabil, de la femeie la femeie..:) ; e tot EL, tipul care desi nu te asculta, zambeste si te priveste in ochi aparent atent, ba chiar hipnotizat ( pe bune, doar nu crezi ca e interesat de ultimele tendinte in materie de forma costumelor de baie din vara asta?!), tipul care rade la glumele tale, ba mai mult, la ale rudelor tale anti-talent la asemenea displayuri sociale, sau cel care iti schimba un amarat de bec, desi esti perfect capabila sa o faci si singura si el stie asta..., acelasi care te suna cu o voce de baietel neajutorat, doar ca sa iti spuna cum s-a taiat/lovit el la deget si ce l-a durut.... etc...
Acelasi personaj reuseste in anumite momente, sa te scoata din pepeni in asa hal, incat reuseste sa produca o iritare irationala, intr-o asemenea masura incat iti vine instant sa-i dai papucii/alte reactii ndedetaliate, intrucat fiecare are metode proprii... Motive? Hm....de la stupida greseala de-a fi uitat sa-ti aduca o floare fix de ziua ta, de a lua Cola in loc de apa minerala (desi stie ca nu bei niciodata Cola), de a te invita foarte entuziasmat la o plimbare romantica, desi stie ca ai tocuri de 12 in picioare si ca te jeneaza ca naiba, de a te suna la 2 noaptea, desi stie clar ca a 2-a zi ai o intalnire importanta si doar ca sa-ti urle in telefon “Am castigaaaat! Le-am tras-o idiotilor de-i ustura curu’ si-acu !!!!3-0 baaaby!!!”-evident cu tonalitatea aferenta a catorva beri supte la botul calului cu alti tovarasi entuziasti...Ce altceva? Ia sa vedem...lipsa de tact...Dooaaaamne cat de lipsit de tact e EL uneori...par exemple, la intrebarea :” ce zici de rochita asta super simpatica, (pe care am gasit-o si la pret rezonabil ca vba aia...e criza) ? el va raspunde plin de dragalasenie, RANJIND: “e draguta, arati ca un gogosar” (WTF man???). Sau, el, foarte pasional: Iti ador picioarele...sunt exact asa cum imi plac mie...putin grasute! ( problema e ca el chiar vrea si crede ca face un compliment-???!!!). Pe bune...ar trebui sa existe o carte, un manual cu: lucruri pe care sa nu le spui, EVER!Si nu, nu credem ca “mmm ce tzatze ai!” sau “ce cur futabil ai ” ori "mmm ...vreau sa te f.." sunt replici ce intra in capitolul “limbaj murdar incitant in pat”. Folositi-va imaginatia ce mama dreaq..., nu dictionarul borfasilor din Ferentari!