Sunday, September 6, 2009

ADIO, DAR RAMAI CU MINE! (1)



Partea 1
Cam de cate ori ai avut...tu, colega de supliciu,.. asa... de la maturizare, pornirea aia a dreaq de coplesitoare de-ai trage idiotului un sut in fundul lui perfect bombat si a-celulitic si de-a-l trimite spre campii mai verzi? Ia zi? O data la doua luni? O data la juma’ de an? O data pe an?

Pe mine ma apuca asa...cam de 2 ori pe an. Indiferent...cat de.... absolut echilibrata ar fi o relatie, indiferent de natura, etica ori durata ei, m-apuca uneori un amoc si o isterie pe care n-o pot lega de nici o explicatie stiintifica. Nu e PMS-ul, nu e faza X a lunii ori vreo conjunctura dubioasa a planetelor. Pur si simplu ma apuca. De vina? EL, of course! Tipul ala ce stie sa iti citeasca gandurile, te simte cand ai accese de perversiuni reprimate, stie cand vrei sa ti-o "tragi" salbatic in balcon la miezul noptii,cu risc maxim de-a fi vazut de vecinii curiosi(eterna fantezie feminina), sau stie exact cand anume, te-abandonezi pasiunii si iti doresti (dar nu te exprimi) ca in momentul "x" sa te traga de par in maniera neanderthaliana si sa te calareasca asemenea unui barbar ori viking, la fel cum simte, in mod paradoxal, momentele in care iti doresti, mai mult decat orice, sa fii atinsa incet si tandru ,sa fii adorata, sarutata si dezmierdata din cap pana in picioare, e acela care intelege, fara sa trebuiasca sa ii explici in cuvinte, ca vrei sa scapi de cearsafurile atat de familiare, plictisitoare si supra-solicitate... in favoarea frunzelor si-a ierbii crude ,cu roua inca atarnand pe varfuri,sau a fanului proaspat cosit care miroase atat de ...indecent de natural...(variabil, de la femeie la femeie..:) ; e tot EL, tipul care desi nu te asculta, zambeste si te priveste in ochi aparent atent, ba chiar hipnotizat ( pe bune, doar nu crezi ca e interesat de ultimele tendinte in materie de forma costumelor de baie din vara asta?!), tipul care rade la glumele tale, ba mai mult, la ale rudelor tale anti-talent la asemenea displayuri sociale, sau cel care iti schimba un amarat de bec, desi esti perfect capabila sa o faci si singura si el stie asta..., acelasi care te suna cu o voce de baietel neajutorat, doar ca sa iti spuna cum s-a taiat/lovit el la deget si ce l-a durut.... etc...
Acelasi personaj reuseste in anumite momente, sa te scoata din pepeni in asa hal, incat reuseste sa produca o iritare irationala, intr-o asemenea masura incat iti vine instant sa-i dai papucii/alte reactii ndedetaliate, intrucat fiecare are metode proprii... Motive? Hm....de la stupida greseala de-a fi uitat sa-ti aduca o floare fix de ziua ta, de a lua Cola in loc de apa minerala (desi stie ca nu bei niciodata Cola), de a te invita foarte entuziasmat la o plimbare romantica, desi stie ca ai tocuri de 12 in picioare si ca te jeneaza ca naiba, de a te suna la 2 noaptea, desi stie clar ca a 2-a zi ai o intalnire importanta si doar ca sa-ti urle in telefon “Am castigaaaat! Le-am tras-o idiotilor de-i ustura curu’ si-acu !!!!3-0 baaaby!!!”-evident cu tonalitatea aferenta a catorva beri supte la botul calului cu alti tovarasi entuziasti...Ce altceva? Ia sa vedem...lipsa de tact...Dooaaaamne cat de lipsit de tact e EL uneori...par exemple, la intrebarea :” ce zici de rochita asta super simpatica, (pe care am gasit-o si la pret rezonabil ca vba aia...e criza) ? el va raspunde plin de dragalasenie, RANJIND: “e draguta, arati ca un gogosar” (WTF man???). Sau, el, foarte pasional: Iti ador picioarele...sunt exact asa cum imi plac mie...putin grasute! ( problema e ca el chiar vrea si crede ca face un compliment-???!!!). Pe bune...ar trebui sa existe o carte, un manual cu: lucruri pe care sa nu le spui, EVER!Si nu, nu credem ca “mmm ce tzatze ai!” sau “ce cur futabil ai ” ori "mmm ...vreau sa te f.." sunt replici ce intra in capitolul “limbaj murdar incitant in pat”. Folositi-va imaginatia ce mama dreaq..., nu dictionarul borfasilor din Ferentari!

1 comment:

  1. ''domnule profesor.....''...........ce plm limbaj murdar?i hate this......ce atitudine in pat....sex sa fie.....:)):)):)):)

    ReplyDelete