Monday, January 17, 2011

Blue Monday


Deci asa...Incepu inca un an. Cica azi e "blue Monday" adica un fel de zi in care incepem contorizarea (deja!) a rezolutiilor pe care ni le-am propus de rusine, de Revelion, a banilor cheltuiti atat de nesabuit de Craciun (cand ai impresia ca parca banii au alta valoare), evaluarea fostelor si potentialelor greseli in viata profesionala si personala.. Acu e momentul cand realizezi ca, desi ti-ai propus sa te lasi de fumat la 1 ian, dupa nici 3 zile te-ai trezit iar cu tigara in gura si deja esti resemnat ca oricum n-o sa se schimbe nimic. Si-o iei de la capat si pierzi speranta ca anul asta va fi mai bine.N-o zic eu...cica asa spun statisticile. Cea mai depresiva zi din an.
Eu zic ca e bullshit! Am avut zile mult mai deprimante. Azi am fost chiar in forma..Mult prea in forma...M-am trezit cu chef de munca si de distractie. Ce pacat ca e doar luni si maine am in agenda niste activitati fff obositoare psihic. Anyhu, daca e sa contorizez astea 2 sapt si-un tzar,...asa doar ca sa vad daca am motive de stres sau depresie:

1. Mi s-a stricat centrala. Cost reparatie 840 ron. Moaca mea cand mi s-a zis...:priceless

2. Telefonul meu nu se mai incarca-ergo mi-am pierdut toate numerele de tel (ca doar nu-s nebuna sa-mi fac back-up ca tot omul...)+ toate aniversarile (ceea ce pentru mine e o problema, fiind absolut incapabila de a tine minte astfel de detalii. Partea misto e ca acu am o relicva... Mie-mi place sa-i zic "Vintage" ca sa ma dau fitzoasa.

3.N-am stiut ca iarna nu e recomandat sa-ti lasi masina cu frana de mana trasa, asa ca buburuza mea a ramas anemica in parcare, cu o roata blocata (Am primit un pont de la un coleg: cica da-i vreo 2 ciocane...-o sa probez si varianta asta)

4. Pentru ca de Craciun m-am gandit ca ar fi mai bine sa iau si un avans din salariul urmator, cand mi-am primit fluturasul am facut un mic infarct interior..

5. M-am ales cu un pseudo-iubit psihopat si stalker...da cu astia ma descurc

6. M-ai grav decat toate...am ramas fara hartie igienica (pe noroc ca scrisei pe blog ca altfel uitam completamente! )


Deci...hm...una peste alta, propun sa se decreteze ziua asta Pink Monday...ca eu motive de depresie n-am!!! Finally!!! (adica deocamdata)

Desi...daca stau sa iau si magaoaiele de anul trecut cu repercusiuni pe termen lung...parca...

NEAH!!!Can't bring me down this year!

No comments:

Post a Comment