Monday, October 5, 2009

FUCK HER GENTLY!?


Tenacious D has got a point!Or...?
Adica...noi, "les femmes", adoram UNEORI sa fim iubite, dezmierdate, sarutate din cap pana in picioare, linse, centimetru cu centimetru, atinse, mangaiate, cu tandrete si romantism...acoperite de petale de trandafiri, plimbate prin paduri si pesteri misterioase, surprinse cu gesturi neasteptate.. Nu stiu voi,...restul fetelor, dar mie mi se intampla RAR de tot, sa vreau asta...De cele mai multe ori, vreau doar sex! Contopire sfasietoare, pasionala, nebuna, necontrolata si... a, da: NEPROGRAMATA! Nu exista nimic mai acid pentru o relatie fizica decat predictibilitatea, programarea, promisiunea, incadrarea in "agenda", obligativitatea. Eu ma consider, multam' mostenirii ereditare de pe o parte (va las sa ghiciti care), o persoana extrem de senzuala, sexuala, erotica si pasionala. Si orice s-ar zice in genere despre unguri, stiu ca unguroaicele sunt privite cu mult mai multa...indulgenta, mai ales de catre sexul..tare (discutabil). Si a dreaq' sa fiu, daca nu sunt mandra de originile mele maghiare.. Din cate stiu, sunt sigura ca gatesc bine.Dar sunt muuuult mai sigura ca posed inca una din calitatile alea speciale care le-au facut celebre pe unguroaice :D (era vorba tinutul barbatului sub papuc...ce credeati :))?? ).
Anyhu...,revenind: Ma gandeam sa fac 2 topuri 5 paralele....TOP 5 WOMEN (FUCKING) WISHES si TOP5 GUYS(FUCKING) WISHES . Astea or sa fie in principiu viziunea mea proprie despre ce si cum isi doreste fiecare dintre categorii.. Nu generalizez, doar prezint o opinie proprie si as fii taaaaaaaaare curioasa sa vad ce cred si altii. So here we go:
TOP 5 WOMEN (FUCKING) WISHES:
1. SEX in natura: Desi ne tragem pe cur de multe ori si ne dam super mironosite, cred ca e absolut fascinant pentru o femeie sa intre noaptea in.... adancurile unei paduri,pe capota unei masini, pe malul unui lac -asa pe la apus- pe fascinanta plaja ( si nu, daca esti destept si duci macar un prosop cu tine, n-o sa va intre niciunuia nisip in cur :) ), intr-o poienita, pe o creasta golasa de munte, pe un maldar de muschi care bietii sunt acolo nu doar ca sa arate nordul, sub o cascada fascinanta, pe furis intr-o pestera doar pe jumate descoperita, in fanul proaspat cosit din pod...
2. SEX in lift: Nu stiu voi, dar mie, de fiecare data cand m-am regasit intr-un lift cu cate un "frumusel obraznic", d-ala de iti vine sa il calaresti fara drept de apel, fara macar sa stii cum il cheama, mereu ma gandesc ce ar iesi daca as apasa butonul ala de STOP???? Si sigur nu l-as opri pentru o discutie despre vreme....
3.SEX oriunde in casa, in afara de pat: pe masa, pe bar, in dus, pe masina de spalat, pe covor (evident metoda care lasa cele mai evidente urme ale unei nopti focoase...), pe fotolii, pe dulap, in dulap, pe pereti...pe calorifer...(astept detalii picante, propuneri noi- promit ca incerc!)
4.SEX interzis: asta e o categorie foooaaaarte larga... Aci intra la greu sexul..." cu audienta...": in balcon, la o ora fooooarte tarzie (mai nou cu riscul de a fi surprins de camerele de luat vederi private, ale vecinilor...deh, pe riscul fiecaruia), sexul in deplasare pe care il care ofera turismul sexual (e super excitant sa te trezesti dimineata intr-un complex de 5 stelute, hotel, pensiune si sa vezi personalul zambind , in mod firesc: TIE-condescendent- (daaaaaaang woman !(barbatii) si respectiv "was it for real?" (femeile")-...respectiv LUI( nu de alta dar el te face sa tipi de placere...)-sub forma : "bine fraaaaaaaaaaate!!!you nailed that ass!!!"(barbati& femei)-. E misto sa iti faci de cap in piscina / sauna (versiunea 2 nerecomandata pentru cardiace-eu una eram cat pe ce sa fac atac de cord, cred...) hotelului, daca poti, sau vrei, mai si inchizi usa; ai abur de mister,ai muzica, ai atmosfera,ai ilicit, ai lumini difuze, cascade artificiale,...! cu adevarat fabulos! (esti in loc public dar iti asiguri oarecum intimitatea :D + aburul, umezeala,pericolul,tabu-ul...)
5.SEX la birou. Mereu mi-am imaginat cum ar fi..., sa imi imbrac cea mai sexy lenjerie, cu sutien voalat si margini de dantela, cu jartiere, si cu dresuri fine, fara nici un fel de chilotei, acoperita doar de o tunica neagra, de piele, cu guler rusesc (any psychologists arround?-please analyze that) si sa navalesc infuriata in biroul LUI, sa ichid orice cale de acces/comunicare (telefoane,pagere,twittwere si alte asemenea) si in 10 minute sa-l fac sa imi urle numele si sa uite unde e,in ce zi si cine e macar pentru 30 sec...ca doar nu putem avea asteptari mai mari-si...oricum...:D pariu ca nu e foarte greu- the little guy always wins!)
Partea a 2-a TOP5 GUYS(FUCKING) WISHES
1.Blow job- anywhere, anytime
2.SEX cu ei insisi-anywhere, anytime
3.SEX
4._
5._

Don't judge! REPLY!

7 comments:

  1. Cred ca primul comentariu :):):)

    Ai niste fantezii foarte "fanteziste", ideea e ca eu cred ca e doar gura de tine :) (nu, nu in sensul ala) !!!

    ReplyDelete
  2. 1.Blow job- anywhere, anytime (not really)
    2.SEX cu toxyka
    3.SEX cu vecina naughty
    4.SEX cu vecina naughty si toxyka
    5.SEX cu nevasta vecina naughty si toxyka

    ReplyDelete
  3. place topul tau :)) eu`s baiat :) dar raspund la topul fetelor :)

    1. been there, done that
    2. inca nu
    3. been there, done that ;) ;) and that. and that :))
    4. la fel
    5. aproape la fel. fara gulere ruseshti shi alte cele :p pur shi simplu perfect :))

    cat despre topul tau al barbatzilor... daca le`am facut pe astea de mai sus, banuiesc ca nu`s de`acord cu el :):)

    ReplyDelete
  4. In primul rand ... anonimul de la 2:31 PM ... lasa-ne, ca din anonimat toti sunt eroi! Nu te intreba nimeni daca ai facut sau nu, era vorba sa vii cu ceva nou.

    Anonimul celalalt, doar vrea sa sublinieze faptul ca o vrea pe toxica ... si am un feeling cine e anonimul :))

    Eu in schimb, sunt de parere ca, Toxica a luat cam prea in serios vorba aia ca noi am fi "simple animals". Avem si noi alte dorinte decat un BJ oriunde, o laba sau sex (oricat de simplu si fad ar fi el). Adica noi n-avem voie sa vrem in padure? ...sau in sauna, sau pe masa din bucatarie (oricum eu am evaluat situatia deja, si masa mea nu tine, si restu-s cam sus ... eu neavand scarita). Liftul e o idee buna, mai ales daca are oglinzi ... doar ca, un lift va sta blocat only for so long, pana cand se gandeste cineva sa vina sa-i salveze pe "blocati".
    Oricum, fiecare are gandurile lui mai mult sau mai putin perverse, pe care, pana la urma spera sa le puna in aplicare.

    Over and out!

    Mickeydoo

    ReplyDelete
  5. Desi nu te cunosc (inca !), imi face impresia ca :

    1. Nu poti baga mana-n foc pentru top 5-ul tau la femei.
    2. Daca totusi te risti inseamna ca esti hedonista.
    3. Daca nici nu te arzi, RESPECT!

    Optiuni la top 5 barbati:

    4. Sex cu negrese
    5. Sex cu asiatice ....

    ReplyDelete
  6. Hello Toxyka,
    Intrebare legata de al tau top 5- numarul 1 este si cel mai dorit sau este nota 1 din 5?- intreb acest lucru pentru ca vreau sa stiu pe unde sa stau mai mult pe teren sau la birou :).Acuma in legatura cu idei noi - inainte sa contribui la top vreau sa subliniez ca oricine vine cu idei in general le si implementeaza :P . Dar vorba multa saracia secsului asa ca here we go :cateva locuri misto pe langa unele din cele enumerate pentru mine au fost: in barca pe lac, pe banca in parc, intr-un colt intunecos dintr-un club :D ...yummy... Pentru detalii, nelamurir si instructiuni va rog sa ma contactati...pana atunci make love not war !!!!

    ReplyDelete
  7. funk...scuze ca raspund asa tarziu... la mine ordinea e valabi;a. sau era in nziua aia. azi poate s-ar fi putut inversa: sau maine ar putea aparea o nebunie noua. si legat de asta, am vazut aseara un doc pe HBO: era vorba d eo categorie aparte :pirofilii (ii excita teribil focul), sexul combinat cu foc...) mi s-a parut chiar fascinant. insa nu stou daca m-as risca :) Barca de pe lac suna bine...throw in a dark night luminata de luna plina...si suna bestial de-a dreptul:) Cu banca in parc....hm...nu imi imaginez cum...poate detaliezi ?!

    ReplyDelete